KONYA / AKÖREN - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Durmuş ATALAY - OKUL MÜDÜRÜ

1987 yılında Konya´da doğdum. İlk öğrenimimi Zeliha ve Lütfİ Kulluk İlköğretim Okulu´nda tamamladım. Daha sonra orta öğretim için Muhittin Güzel Kılınç Lisesi´ne (YDA) devam ettim. 2006 yılında liseden mezun olup Selçuk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2010 Yılında Lisans dönemini tamamladım. 2010 yılının eylül ayında ilk görev yerim olan Kadınhanı Örnekköy İlköğretim Okulu´nda ücretli öğretmen olarak görevlendirildim. Burada çalışmakta iken yapılan atamalar sonucu Diyarbakır Silvan Sağlık Mezrası İlkokulu´na atandım. 3 Yıllık görevimden sonra Bozkır Armutlu Ayşe Veli Demiröz İlkokuluna 2013 yılında tayin oldum. Armutluda bir yıl öğretmen, iki yıl da idareci olarak çalıştıktan sonra Kadınhanı Atlantı Gazi İlkokulu´na Okul Müdürü olarak görevlendirildim. 5 yıl Atlantı Gazi İlkokulunda idareci olarak görev yaptıktan sonra bugünkü okuluma tayin oldum.